Projecten

Hieronder ziet u een kleine greep uit de door Rodeko Elektrotechniek gerealiseerde projecten. U kunt de afbeeldingen aanklikken voor een vergroting en meer informatie.

Deze pagina is nog in ontwikkeling, meer projecten volgen zo spoedig mogelijk.
 • Overkapping tussen woonhuis en garage

  In Wernhout hebben wij de hand gelegd aan de verlichting en stopcontacten voor een overkapping tussen een woonhuis en een garage. Middels mooie houten balken is deze overkapping gerealiseerd waar spots met LED-verlichting in zijn verwerkt. De muren zijn bewerkt waar stopcontacten inbouw zijn geplaatst in dezelfde kleur als de beluchtingsroosters.
   
  Overkapping tussen woonhuis en garage Overkapping tussen woonhuis en garage
   
 • vernieuwen groepenverdeler

  In diverse gevallen vervangen we complete groepenverdelers om aan de huidige normen te voldoen. In het verleden werden niet altijd aardlekschakelaars toegepast, zoals in dit voorbeeld. Niet alleen is deze kast uitgebreid met extra groepen voor toekomstige plannen, ook is hier zoals de huidige norm het eist, door middel van aardlekbeveiligingen de installatie weer een stap veiliger gemaakt.
   
  vernieuwen groepenverdeler vernieuwen groepenverdeler vernieuwen groepenverdeler vernieuwen groepenverdeler vernieuwen groepenverdeler vernieuwen groepenverdeler vernieuwen groepenverdeler vernieuwen groepenverdeler vernieuwen groepenverdeler
   
 • RGB-LED verlichting danszaal in dorpshuis

  In Galder hebben wij in een nieuw gebouwd dorpshuis voor een dans-avond middels een RGB-LED strip wat sfeer gecreeërd. De strip is in alle kleuren in te regelen en heeft een doorlopend programma waarmee op een instelbaar tempo alle kleuren de revu passeren.
   
  RGB-LED verlichting danszaal in dorpshuis RGB-LED verlichting danszaal in dorpshuis RGB-LED verlichting danszaal in dorpshuis
   
 • Woonboerderij inclusief grote schuur met Niko Home Control

  In Sprundel heeft Rodeko Elektrotechniek de hand gelegd aan een tijdelijke woon-oplossing voor een schuur. In afwachting van de renovatie van het huis hebben de bewoners gekozen om tijdelijk de schuur te betrekken. In voorbereiding op het totaliseren van de gehele automatisering van het geheel is ook deze schuur voorzien van domotica. Instelbare sferen en bediening via smartphone en tablet is als basis aanwezig. Toekomst gericht is deze schuur te koppelen met de woning en tuin-installatie.
   
  Woonboerderij inclusief grote schuur met Niko Home Control Woonboerderij inclusief grote schuur met Niko Home Control Woonboerderij inclusief grote schuur met Niko Home Control
   
 • Woonhuis met Niko Home Control

  Tijdens een volledige renovatie van een woonhuis in Zundert heeft Rodeko Elektrotechniek voor de bewoners het huis voorzien van diverse gemakken zoals lichtsturing door middel van instelbare sferen. Ook is hier rolluik-sturing toegepast, zowel onafhankelijk als centraal. Bediening via smartphone en tablet is aanwezig om vanuit de gemakkelijke stoel de sferen te bedienen en desgewenst rolluiken naar beneden te sturen.

  Momenteel word de halogeen-verlichting uitgewisseld voor LED-verlichting.
   
  Woonhuis met Niko Home Control Woonhuis met Niko Home Control Woonhuis met Niko Home Control Woonhuis met Niko Home Control Woonhuis met Niko Home Control Woonhuis met Niko Home Control
   
 • Feestzaal met KNX lichtsturing

  Deze kleine installatie is uitgerust met wat eenvoudige gemakken zoals centrale functies en sferen om de verlichting in de feestzaal en aan de bar te regelen. Ook worden de koelingen, ventilatie en afzuiging gestuurd wanneer dit gewenst is via deze KNX-installatie.
   
  Feestzaal met KNX lichtsturing Feestzaal met KNX lichtsturing
   
 
Rodeko Elektrotechniek