Automatisering / Domotica

Uw huisinstallatie volledig programeerbaar en naderhand flexibel te wijzigen, creatief met instelbare sfeerverlichting, aanwezigheids-simulatie, elektrische rolluiken en gordijnrails, dit alles is maar een kleine greep van wat met domotica ofwel huisautomatisering mogelijk is. Betreft het woning-segment heeft Rodeko Elektrotechniek al verschillende Niko Home Control-installaties opgeleverd naar tevredenheid van de klant.

Ook als partner van de KNX association levert Rodeko Elektrotechniek een slimme en flexibele installatie. Energie-verbruik van uw woning is op display of uw smartphone uit te lezen en eventueel aan te passen, zelfs als u niet thuis bent. U houdt op deze wijze eenvoudig uw dagelijkse verbruik binnen handbereik.
 

Ook in uw bedrijfpand kunt u door middel van een domotica installatie het energie-verbruik van uw pand inperken. Grote opslagruimten waar onnodige verlichting blijft branden? Zware apparatuur die na werktijd spanningsloos wordt geschakeld. Doormelden van eventuele storingsmeldingen naar uw mobiele telefoon? De mogenlijkheden zijn talrijk en de investering van een stuk domotica kan een rendabele keuze zijn.

 
Rodeko Elektrotechniek