Totaalbeheer

Rodeko Engineering biedt U vanaf 2013 een dienst aan waarbij het volledige traject van engineering en tekenwerk door Rodeko Engineering wordt beheerd. Dit wil zeggen van het eerste schets-ontwerp tot en met de revisie-fase en alles wat daar tussen ligt.

Wij zijn volledig uitgerust met de laatste nieuwe software (Autocad i.c.m. Nordined Technische software, Autodesk Revit Architecture, Autodesk Revit MEP en Flexline) waar de nodige opleidingen voor zijn gevolgd. Deze vorm komt de efficiëntie zeker ten goede en neemt de nauwkeurigheid in projecten toe. Tevens worden de projectleiders aanzienlijk ontlast omdat engineering en tekenwerk een groot beslag leggen op de kostbare tijd van de projectleiders.

Documenten omtrent de engineering (tekenwerk, tellingen en vermogens-overzichten, etc) kunnen in de loop van een project als PDF-bestanden gedownload worden van de website van Rodeko Engineering of, indien gewenst, real-time gesynchroniseerd met uw eigen server, zodat projectleiders ten alle tijde toegang hebben tot de laatste versies van diverse documenten.

Vanzelfsprekend is deze download-optie goed beveiligd en wordt er elke dag een back-up gemaakt van de bestanden naar een online locatie.
 

De voordelen op een rij:

  • geen eigen investering nodig voor de software
  • geen jaarlijkse update-kosten
  • geen opleidingskosten nodig voor eigen personeel
  • PDF-bestanden* 24 uur per dag downloadbaar via website
  • zeer korte response-tijd, kleine aanpassingen binnen 24 uur!
  • als gevolg van totale uitbesteding zéér aantrekkelijke kortingen mogelijk; vraag naar de mogelijkheden!
  • al uw project-documenten realtime beschikbaar via uw smartphone**

 

Vraag naar de mogelijkheden en profiteer van mooie kortingen!!!

 

*  DXF-bestanden worden, indien gewenst, na oplevering van de revisie-fase vrijgegeven voor eigen beheer.
** Internet-verbinding is nodig voor het inzien van uw project-documenten op uw smartphone.

 
Rodeko Elektrotechniek